Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię młode kabaczki, szczególnie smażone w tej wersji.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 36
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1988
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 36
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1988
Składniki
Umyć kabaczka, obrać ze skóry, pokroić na plastry grubości około 1 cm.
Na talerz wbić dwa całe jajka, dodać sól i pieprz świeżo zmielony, roztrzepać dokładnie widelcem.
Na drugi talerz wsypać bułkę tartą.
Każdy krążek kabaczka obtoczyć w robełtanym jajku i bułce tartej.
Rozgrzać olej na patelni i położyć krążki kabaczka.
Piec kabaczki na złoty kolor.
Podawać kabaczki na ciepło. Smacznego !!!