Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta świetnie nadaje się do przygotowania smakowitych kanapek, dobrze komponuje się z ulubionym pieczywem.
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 141
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 839
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 141
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 839
Składniki
Jajka ugotować na twardo i po wystygnięciu obrać ze skorupek. Przełożyć jajka do miski i dodać do nich makrelę w sosie pomidorowym. Jajka z makrelą rozgnieść, rozdrobnić najlepiej za pomocą widelca. Czosnek rozdrobnić (starłam na tarce na małych oczkach), a koperek posiekać (miałam pęczek koperku, można dać suszony lub mrożony). Dodać rozdrobnione warzywa do jajek z makrelą. Do całości dodać ketchup. Wszystko wymieszać doprawiając jednocześnie solą i pieprzem. Do pasty można dodać swoje ulubione przyprawy, czy też zamienić pikantny ketchup na łagodny, jeśli ktoś woli delikatniejszy smak.