Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję prostą i pyszną pastę na chleb, szczególnie dla entuzjastów tuńczyka :-), serdecznie polecam :-)
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 70
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 107
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 70
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 107
Składniki
1. Jajka ugotowane na twardo drobno siekamy, wrzucamy do miski. Dodajemy posiekaną drobno cebulę, następnie puszkę tuńczyka odsączamy z zalewy, rozdrabniamy widelcem i dodajemy do pozostałych składników, mieszamy. Na koniec 2-3 łyżki majonezu, sól i pieprz i gotowe. Nie trzeba schładzać w lodówce, można zajadać od razu, a nawet trzeba, bo to jest tak pyszne, że nie ma na co czekać. Pyszny dodatek do chleba, serdecznie polecam :-)