Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta kanapkowa z tuńczykiem, cieciorką i jajkiem w roli głównej. Z dodatkiem pora, keczupu i majonezu, doprawiona solą i pieprzem.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 54
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 54
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i drobno siekamy lub ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Cieciorkę i tuńczyka odsączamy i dodajemy do jajek. Por oczyszczamy, drobno siekamy i dodajemy do pozostałych składników. Dodajemy keczup, majonez, doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Kanapki z pastą możemy posypać koperkiem lub szczypiorkiem. *Jeśli wolimy pasty bardziej "jednorodne" całość możemy zblendować.