Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na prostą i szybką w przygotowaniu pastę kanapkową na bazie jajek i wędzonych szprotów.
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 63
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24058
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 63
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24058
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i studzimy. Szproty pozbawiamy głów i ogonków. Oczyszczone szprotki, ostudzone jajka, czosnek i ocet jabłkowy przekładamy do naczynia i miksujemy za pomocą blendera na jednolitą i gładką masę. Do powstałej masy dodajemy oregano oraz doprawiamy solą i pieprzem. Pasta świetnie komponuje się na kanapkach wraz z pomidorem i szczypiorkiem. Życzę smacznego!