Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno serowy smak podkręcony śmietaną i majonezem
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 72
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 89
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 72
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 89
Składniki
Ser starłam na tarce na drobnym oczku, pora pokroiłam w kostkę i sparzyłam. Dodałam majonez i śmietanę, pieprz i odrobinę soli.
Pasta ma mocno serowy smak, podkręcony śmietaną i majonezem, z dodatkiem pora jest smaczniejsza i lżejsza. Smacznego :)