Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z awokado jest bogata w zdrowe tłuszcze, błonnik i wiele składników odżywczych, takich jak witaminy i minerały. Może pomóc w utrzymaniu zdrowego układu sercowo-naczyniowego, regulacji poziomu cukru we krwi i utrzymaniu prawidłowej wagi ciała.
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 18
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 103
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 91
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 18
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 103
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 91
Składniki
1. Przekrój awokado na pół, usuń pestkę i wyjmij miąższ łyżką do miski. 2. Dodaj do miski czosnek, sok z cytryny, oliwę z oliwek, sól i pieprz. 3. Zgnieć składniki widelcem lub przetrzyj przez sito, aż uzyskasz gładką pastę. 4. Jeśli pasta jest zbyt gęsta, dodaj łyżkę wody i dokładnie wymieszaj. 5. Podawaj pastę z awokado na kanapkach, jako dip do warzyw lub jako dodatek do sałatek.