Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i łatwa w wykonaniu pasta. Z podanych proporcji wychodzi jej całkiem sporo. Polecam.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1024
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1184
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12051
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1024
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1184
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12051
Składniki
Ciecierzycę namoczyć na noc. Następnego dnia ugotować w nowej wodzie. Trwa to jakieś 30-40 minut. Następnie wodę odlać, a ciecierzycę zblendować z oliwą, pokrojonym czosnkiem i ogórkami oraz mięsem z makreli. Dodać również przyprawy. Blendować do momentu powstania jednolitej masy. Pastę przełożyć do miseczki i już można smarować pieczywo.