Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 233
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 233
Składniki
Jajka gotuję na twardo i obieram, wkładam do miski. Pstrąga pozbawiam skóry i ości i dodaję do jajek. Solę, pieprzę dodaję majonez i ketchup i wszystko razem blenduje. Szczypiorek drobno siekam i dodaję do pasty. Chowam do lodówki na minimum 1 godzinę.