Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i dietetyczna. Z powodzeniem zastąpi masło.
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 367
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 728
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16898
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 143
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 367
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 728
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16898
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 143
Składniki
Soczewicę namoczyć na 1-2 godziny. Następnie ugotować w osolonej wodzie 15-20 minut. Odcedzić i wystudzić. W międzyczasie poddusić na patelni na oleju pokrojony drobno por, cebulę i czosnek. Pod koniec duszenia dodać przyprawy. Wystudzić. Połączyć zawartość patelni z soczewicą. Dodać jeszcze pokrojona natkę. Zblendować. W razie potrzeby doprawić.