Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przepis pastę z makreli z dodatkiem marynowanej papryki. Szybka w przygotowaniu, a podana z pieczywem stanowi doskonałą kolację. Również w tym świątecznym czasie.
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 101
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 506
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 41
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24700
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 101
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 506
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 41
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24700
Składniki
Rybę obieramy z ości i dokładnie rozdrabniamy za pomocą widelca
Dodajemy majonez, drobno posiekaną cebulkę, pokrojone w drobną kosteczkę: paprykę i ogórka
Doprawiamy pieprzem i ewentualnie solą
Wszystko dokładnie mieszamy
Podajemy ze świeżym pieczywem