Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8541
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 194
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 431
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8541
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 194
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 431
Składniki
Soczewicę ugotować. Cebulę pokroić i zeszklić na oleju. Marchew zetrzeć na grubej tarce. Czosnek pokroić. Kiedy cebula będzie gotowa dodać do niej marchew z czosnkiem i razem dusić do miękkości. Doprawić solą i kminkiem.
Ugotowaną soczewicę odsączyć z wody. Dodać do niej warzywa i zmiksować. Dosmakować. Podawać z pieczywem.