Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pesto smakuje świetnie i jest doskonale jako dodatek do ryżu i makaronu. Natka dobrze podkreśla smak pieczarek . Konieczne do tego chrupiące orzechy orzechy laskowe albo włoskie.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 155
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 879
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 103
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 155
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 879
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 103
Składniki
Pieczarki oczyścić opłukać i pokroić w plasterki Olej rozgrzać na patelni i wrzucić pieczarki,orzechy i posiekaną natkę Smażyć aż woda wyparuje z pieczarek Zmiksować ale nie na mocno tak aby było widać drobne kawałki. Dodać gałkę muszkatołową i posmakować solą i pieprzem.