Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniale jako przystawka, ale takze jako dodatek do dan glownych. Polecam serdecznie. Przepraszam za brak polskich znakow, ale nie mam takiej mozliwosci. Jak bede nastepnym razem robic, dodam lepsze zdjecie.....
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7586
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 169
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 372
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7586
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 169
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 372
Składniki
Cebule i papryke obrac, pokroic na piorka i wraz z przyprawami smazyc na masle klarowanym ok 7 minut.
Pieczarki obrac, pokroic na polowki, dodac do cebuli z papryka i smazyc jeszcze kilka minut. Wspanialy smak daje dodatek kminku i oregano. Polecam serdecznie. Ja dalam jako dodatek do kaszy gryczanej prazonej. Wspaniale.