Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do wielu potraw. Świetnie sprawdza się np. z twarogiem, ponieważ ma rzodkiewkowy smak.
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88280
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 33
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88280
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 33
Składniki
Owoc papai przekroić wzdłuż. Nasiona papai dokładnie wybrać i umyć pod bieżącą wodą na sicie. Rozłożyć na papierowym ręczniku i pozostawić do wyschnięcia w ciepłym, przewiewnym miejscu. Muszą być dobrze wysuszone, żeby przełożyć do słoiczka. Zależnie od potrzeb używać w całości lub rozgniecione w moździerzu. Smacznego.