Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W latach powojennych mojej babci mama bardzo często piekła takie placki.
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 106
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 37
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 420
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 175
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 106
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 37
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 420
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 175
Składniki
Wykonanie: Kapustę wycisnąć, pokroić lecz nie płukać. Dodać mąkę, jajko, mleko, przyprawy do smaku i dokładnie wymieszać.
Rozgrzać olej na patelni, kłaść łyżką małe placuszki i smażyć z obu stron na złoto. Placuszki podawać z jogurtem naturalnym.