Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przypomnijmy sobie dawne czasy, kiedyś takie podpłomyki piekła moja babcia.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 75
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 113
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 75
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 113
Składniki
Wykonanie: Składniki na ciasto dokładnie wymieszać, wyrobić ciasto i przenieść na stolnicę wysypaną mąką.
Piekarnik rozgrzać do 230 stopni. w miedzy czasie ciasto podzielić na 6 części i rozwałkować.
Nakłuć widelcem i przenieść na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Piec 10 minut i podawać z masełkiem lub kremem z gęstej śmietany i owoców sezonowych.