Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezawodna polewa która zawsze sie udaje!Po wiecej inspiracji zapraszam na mój YouTube kanal
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 634
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 196
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 634
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 196
Składniki
W garnku roztapiamy maslo. Dodajemy przesiane kakao gorzkie przesiany cukier puder i mleko.
Wszystkie skladniki energicznie mieszamy do polaczenia skladników na malym ogniu. Nie gotowac!Zdejmujemy i polewa jest gotowa do uzytku.