Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niestety już poza sezonem młodej kapusty, tak „ratować” trzeba się. I tak bardzo nam smakuje. Smacznie i na temat.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 248
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 179
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 248
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 179
Składniki
Kapustę szatkujemy, lekko sparzamy we wrzątku z dodatkiem cukru. Studzimy. Marchew obieramy, ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Olej mieszamy z dressingiem, dodajemy do kapusty i marchewki, dokładnie mieszając. Do smaku doprawiamy solą, cukrem palmowym i pieprzem. Odstawiamy na 30 min w ciepłe miejsce, ponownie mieszamy i wstawiamy na godzinę do lodówki.