Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa i apetyczna pasta z rybą ,zachęca do częstszego sięgnięcia po nią.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 63
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 63
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Składniki
Jajko ugotować na twardo ,obrać pokroić w drobną kostkę.Tuńczyka osączyć z zalewy ,przełożyć do miski i rozgnieść widelcem.
Cebulę , papryki pokroić w drobną kostkę, dodać do ryby.
Dodać pietruszkę ,doprawić solą i pieprzem ,dokładnie wymieszać,na końcu dodać oliwę i wymieszać.Podawać do pieczywa .