Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te roladki można zrobić z innym farszem, według własnego upodobania smakowego.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 736
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 736
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Pieczarki pokroić i przesmażyć. Piersi ostrożnie ubić na spore kotlety i przyprawić. Na mięso wyłożyć pieczarki i plasterek sera, zwinąć i zabezpieczyć wykałaczką. Jajko rozbełtać. Panierować roladki i równomiernie obsmażyć. Takie mięsko jest fajnym dodatkiem do ziemniaków, jak również klusek, kaszy czy kopytek.