Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyszło pyszne połączenie,dla tych co nie odchudzają się:) Do jajeczniczki,do chlebusia itp.bardzo polecam,wyszło przesmaczne:)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Składniki
Podgardle pokroić w kostkę i topić,za pół godziny dodać pokrojoną słoninkę w kostkę. Gdy już mamy stopione skwareczki dodać czosnek przeciśnięty przez praskę oraz pokrojoną natkę pietruszki i doprawiamy do smaku pieprzem i solą.
Smacznego życzę!