Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos doskonale nadaje się do potraw z ziemniaków takich jak puree, placki ziemniaczane czy placek po węgiersku, ale nada się również np. do naleśników czy krokietów z mięsem.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10028
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 936
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 292
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10028
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 936
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 292
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i dusić na patelni lub w rondlu aż zmięknie, Następnie dolać wodę, dodać kostkę rosołową i dorzucić musztardę wymieszaną ze śmietaną, dodać przyprawy i chwilę jeszcze pogotować.
Uwagi, sugestie, propozycje do przepisu :-) Przed duszeniem cebuli, można ją trochę najpierw podsmażyć na niewielkiej ilości smalcu - sos będzie wtedy smaczniejszy. Najlepiej użyć musztardy sarepskiej ostrej ewentualnie rosyjskiej. Życzę smacznego i zapraszam do obserwowania mojego profilu w serwisie smaker.pl, na którym staram się podawać przepisy na bieżąco, kiedy tylko mam czas gotować :-)