Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny do dań mięsnych. Aromatyczny, prosty i szybki w przygotowaniu.
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 150
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 447
Polecam.
Odsłon: 618
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 150
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 447
Polecam.
Odsłon: 618
Składniki
Cebule siekamy. Na dno rondla wsypujemy cukier, podgrzewamy, dodajemy cebulę, paprykę, mieszamy, zalewamy gorącym bulionem, gotujemy 5 min, blendujemy. Przelewamy z powrotem do rondla, redukujemy do ulubionej konsystencji. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.