Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sos do zwykłego makaronu a także do makaronu spaghetti.Smaczny nie wymagający dużych umiejętności kucharskich:)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 200
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 200
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Składniki
-cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę,olej rozgrzewamy i wrzucamy na niego cebulę, -konserwę kroimy w kostkę i dodajemy do cebuli -czosnek drobno siekamy -do cebuli i konserwy wlewamy ok 0,5 litra wody i dodajemy wegete , pieprz,później dodajemy sos z paczki (wcześniej rozmieszany z odrobina wody), -jak wszystko sie zagotuje probujemy i dodajemy koncentrat ,czosnek,i zioła ,ewentualnie więcej wegety(można dodać sól) jeżeli jest za mało słone -wszystko gotować razem ok 5 minut Smacznego!!!