Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dodają podobny do HOT-DOG-ów na stacjach benzynowych
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 114
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 118
Polecam.
Odsłon: 202
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 114
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 118
Polecam.
Odsłon: 202
Składniki
Ogórka i grzyby ścieramy na drobnrj tarce(jak ktoś woli może być na dużej)odsączamy,cebule drobno kroimy.Dodajemy do majonezu wymieszanego z musztardą i przyprawami i gotowy sos do kanapek.
Można dodać różne inne pikle:paporykę marynowaną pieczoną bez skóry,patisony,oliwki czarne lub zielone.Świeżą cebulę zastąpić marynowaną a grzyby leśne-pieczarkami.Można dodać też kiszoną kapustę ale trzeba ją bardzo drobno posiekać.
Ogórka i grzyby ścieramy na drobnrj tarce(jak ktoś woli może być na dużej)odsączamy,cebule drobno kroimy.Dodajemy do majonezu wymieszanego z musztardą i przyprawami i gotowy sos do kanapek.
Można dodać różne inne pikle:paporykę marynowaną pieczoną bez skóry,patisony,oliwki czarne lub zielone.Świeżą cebulę zastąpić marynowaną a grzyby leśne-pieczarkami.Można dodać też kiszoną kapustę ale trzeba ją bardzo drobno posiekać.
Można też zrobić w tym sosie śledzia.
Dobrze też sie komponuje z salatką z patisona.