Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobrze smakuje z warzywami, mięsem. Pasuje do kanapki.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
Do jogurtu dodać starte na tarce o drobnych oczkach jajka ugotowane na twardo. Dodać pokrojoną dymkę, pokrojony drobniutko koperek, pokrojone w półplasterki rzodkiewki, natkę pietruszki, pieprz czarny świeżo mielony i sól do smaku. Dokładnie wymieszać. Gotowe. Smacznego