Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos jogurtowy z awokado to wyjątkowe połączenie świeżości jogurtu i kremowej konsystencji awokado. Oferujemy nie tylko bogaty smak, ale również korzyści zdrowotne. Dzięki obecności cennych tłuszczów, witaminy i białka sos ten nie tylko urozmaica potrawy, ale także wspiera zdrową skórę, układ pokarmowy i serce. Idealny jako dip do warzyw, mięs lub grzanek. :)
blender
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Składniki
1. Awokado obrać, wyjąć pestki i pokroić w kostkę. 2. Przełożyć do miski. Dodać sok z cytryny i zblendować. 3. Dodać jogurt, sos sojowy oraz przyprawy i wymieszać. Smacznego! :)