Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszny sos, który nadaje się do wielu dań
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 85
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 302
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 85
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 302
Składniki
Przesmażyć mąkę z masłem, dodać bulion , cale odsączone kapary oraz sok i skórkę z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Odstawić z ognia i zaciągnąć żółtkami. Udekorować dużymi kaparami, pieprzem czerwonym iraz listami bazylii.