Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, gęsty sos, który świetnie komponuje się z potrawami pochodzącymi z krajów arabskich.
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1769
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 51
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1769
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 51
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Składniki
Utrzyj w miseczce czosnek z pastą sezamową (tahini), następnie dodaj sok z cytryny i ponownie ucieraj. Mieszając stopniowo dolewaj jogurt, aż powstanie gęsta, jednolita masa. Dodaj przyprawy i ostatni raz zamieszaj.