Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tatarski doskonale smakuje z jajkami, z pieczonym mięsem na zimno i wędlin.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27481
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 168
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 193
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1219
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27481
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 168
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 193
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1219
Składniki
Jaja gotujemy na twardo , obieramy i drobno siekamy. Przełożyć do miseczki. Ogórki kroimy w drobną kostkę, dodajemy grzybki i szczypiorek. Przekładamy do jajek.
Chrzan lub odrobinę musztardy mieszamy z pozostałymi składnikami i z majonezem. Doprawiamy do smaku cukrem pudrem, pieprzem i solą.