Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27473
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 165
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 189
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1208
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27473
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 165
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 189
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1208
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić - posiekać w drobniutką kostkę, podobnie jak ogórka i grzybki. Wszystko przełożyć do miseczki, zalać majonezem i śmietaną, wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Odstawić na przynajmniej dwie godziny w chłodne miejsce, żeby smaki się "przegryzły". Tuż przed podaniem posypać posiekanym szczypiorkiem. Doskonałe do jajek, wędlin i mięs w galarecie, również do ryb.