Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubiony sos tatarski całej rodziny. Zawsze go za mało :)
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 596
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 143
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 72
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 210
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 64
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 596
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 143
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 72
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 210
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 64
Składniki
Ogórki i pieczarki odsączyć, oczyścić z przypraw, zalewę zlać do butelki. Czosnek obrać. Zmielić wszystko w maszynce do mięsa na sitku o największych oczkach (fi 16 mm). Odsączyć na gęstym sicie, zalewę zlać do butelki. Zalewa posłuży do zrobienia musztardy bengalskiej - oddzielny przepis. Wymieszać wszystko dokładnie z majonezem, nałożyć do słoiczków i zostawić na noc w lodówce.