Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos z wyrazistym posmakiem czosnku i ogórka. Doskonały jako dodatek do wielu dań – potraw z grilla, smażonych mięs, pieczonych ziemniaków, zapiekanego chleba.
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1551
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 63
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1551
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 63
Składniki
W miseczce mieszamy serek naturalny i jogurt. Ogórka obieramy ze skórki i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Odciskamy nadmiar wody i dodajemy do serka z jogurtem. Czosnek przeciskamy przez praskę, szczypiorek siekamy. Wszystko mieszamy razem i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Odstawiamy na godzinę do lodówki - sos zgęstnieje. I gotowe :)