Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny sos na piątek :)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8497
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 192
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 423
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8497
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 192
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 423
Składniki
Tuńczyka odcedzić, cebulkę posiekać drobno, połączyć, dodać kapary i śmietanę, podgotować ok. 5 minut na małym ogniu, doprawić. Sos powinien być - dzięki śmietanie i kaparom kwaśnawy. Można dodać odrobinę zalewy z kaparów. Podawać z kokardkami (farfalle) , rurkami (penne, penne rigate) albo inną krótką formą włoskiej pasty. Smacznego!