Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sami przyznajcie ile razy zamawialiście dania z chińskiego baru i myśleliście ''jak odtworzyć w domu tą surówkę?". Śpieszę z pomocą i przepisem ;) Jest pyszna!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1048
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1048
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy, cebulę kroimy w piórka a marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Warzywa umieszczamy w misce.
Do rondelka wlewamy olej i ocet. Dodajemy cukier i sól. Całość podgrzewamy na małym ogniu tylko do momentu rozpuszczenia się soli i cukru.
Ciepłą zalewą zalewamy warzywa, mieszamy dokładnie i odstawiamy na około 2-3 godziny. Gotowe!