Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeża , aromatyczna, prosta w przygotowaniu, wykorzystuje nowalijki.
salaterka, deska do krojenia, nóż
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 89
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 142
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 111
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 893
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 367
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 89
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 142
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 111
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 893
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 367
Składniki
Ogórka obrać, pokroić w plastry, umieścić w salaterce , doprawić solą i pieprzem, wymieszać, dodać jogurt, wymieszać.
Rzodkiewki umyć, zetrzeć na tarce o grubszych otworach , umieścić na ogórkach.
Cebulkę umyć , pokroić na drobno , umieścić obok rzodkiewki. Doprawić solą i pieprzem.