Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa sałatka z buraczkami czerwonymi z dodatkiem jabłka i ogórka kiszonego , idealna do drugiego dania , jak również jako dodatek do pieczonego mięsa czy kiełbasy .
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 649
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 223
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 649
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 223
Składniki
Ugotowane, ostudzone buraczki obierz i zetrzyj dowolnie na tarce na małych lub dużych oczkach, obrane jabłko i marchewkę również . Cebule pokrój w kostkę a ogórki w półplasterki .
Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj , dodaj sok z cytryny i olej , dopraw do smaku solą , pieprzem i cukrem . Przed podaniem wstaw do lodówki na pół godziny .