Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po raz pierwszy zrobiłam surówkę z dodatkiem młodej cukinii i myślę, że będę ją robić częściej. Polecam.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 352
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14748
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 354
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 352
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14748
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 354
Składniki
Warzywa umyć. Z papryki i cukinii usunąć pestki. Wszystkie warzywa poszatkować na tarce. Dodać przepuszczony przez praskę ząbek czosnku i pokrojoną natkę. Wszystkie składniki wymieszać. Po chwili odlać sok jaki się wytworzy z warzyw. Doprawić sosem winegret i podawać.