Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka ze startej na średnich oczkach czarnej rzepy, pokrojonej drobno rzodkiewki, szczypiorku oraz dodanym wiejskim serkiem.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 118
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 139
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 843
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 169
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 93
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 560
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 118
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 139
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 843
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 169
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 93
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 560
Składniki
Rzepę obieramy, płuczemy w bieżącej wodzie, trzemy na średnich oczkach. Rzodkiewki i szczypior drobno kroimy, dodajemy do startej rzepy. Dodajemy serek wiejski i śmietanę, solimy do smaku. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Surówkę odstawiamy przykrytą folią spożywczą na 30 minut. Po tym czasie surówka jest gotowa do spożywania. Idealna jako dodatek do drugich dań. Smacznego!!!