Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty kiszonej dziś trochę w innej wersji z jabłkiem, czerwoną cebulą i natką pietruszki.
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 8
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 488
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 8
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 488
Składniki
Kiszoną kapustę lekko odciśnij, cebulę i jabłka obierz i pokrój w drobną kostkę. Wszystko razem wymieszaj, dodaj do smaku cukier, oliwę z oliwek i dopraw świeżo zmielonym pieprzem. Wymieszaj. Dodaj pokrojoną natkę pietruszki.
Surówka idealna do drugiego dania, do różnego rodzaju mięsa i ryby.