Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i prosta surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem warzyw idealnie pasuje do różnych dań mięsnych czy grilla.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8805
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 196
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 454
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8805
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 196
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 454
Składniki
Kapustę i cebule pokrój w drobne paski, ogórki w plasterki, jabłka w półplasterki, marchewkę zetrzyj na tarce o grubych oczkach, szczypiorek posiekaj, czosnek przeciśnij przez praskę. Wszystkie składniki wymieszaj, dodaj jogurt grecki całość dopraw do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem odstaw na 15 minut do lodówki .