Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka z kebaba z kapusty pekińskiej, pomidora i ogórka zielonego z dużą ilością czosnku i koperku, jedna z najlepszych. Polecam wypróbować przepis.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Składniki
Kapustę pokrój w paski, pomidory i ogórka ze skórką pokrój w kostkę. Czosnek przeciśnij przez praskę a koperek posiekaj. Wymieszaj.
Dodaj majonez, jogurt, miód i ocet jabłkowy, dopraw do smaku solą i pieprzem. Wymieszaj do połączenia składników. Polecam.