Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam szybką surówkę z sałaty rzymskiej z ogórkiem, papryką i czerwoną cebulą, idealną do obiadu lub grilla.
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1782
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 56
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1596
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1782
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 56
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1596
Składniki
Warzywa myjemy i osuszamy. Sałatę i cebulę kroimy w paski, pomidorki na ćwiartki, ogórka w półplasterki a paprykę w paski.
Wszystkie składniki na sos łączymy ze sobą w miseczce, dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, mieszamy.
Sos łączymy z warzywami i dokładnie mieszamy, odstawiamy na 20 minut żeby smaki się połączyły .