Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba polubimy seler :)
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 351
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 13
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 75
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 351
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 13
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 75
Składniki
Seler odcedzić . Jabłko obrać zetrzeć na grubiej tarce dać rodzynki seler wymieszać skropić odrobiną cytryny wymieszać . Majonez wymieszać ze śmietaną dać do reszty wymieszać. Ostawić i poczekać aż rodzynki napęcznieją. Smacznego!