Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu i bardzo smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem ogórka, pomidora i papryki idealna do różnych dań i grilla.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 93
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 93
Składniki
Kapustę pekińską pokrój w paski. Ogórka , pomidora i paprykę umyj , osusz i pokrój w paski lub kostkę. Wszystkie warzywa połącz ze sobą.
Wszystkie składniki na sos połącz ze sobą dodaj do warzyw i dokładnie wymieszaj.
Surówkę wstaw do lodówki na około 30 minut żeby smaki się połączyły. Smacznego.