Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej, jabłka i czerwonej cebuli z dodatkiem szczypiorku i sosu czosnkowego to świetny dodatek do wielu dań mięsnych czy grilla.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 260
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 46
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 36
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 84
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 260
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 46
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 36
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 84
Składniki
Kapustę pokrój w cienkie paski, cebule pokrój w kostkę a jabłka zetrzyj na tarce o grubych oczkach, szczypiorek posiekaj, wymieszaj.
W miseczce wymieszaj jogurt z majonezem, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, wymieszaj.
Sos dodaj do kapusty, dokładnie wymieszaj, dopraw do smaku solą i pieprzem. Wstaw do lodówki na pół godziny żeby smaki się połączyły.