Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na szparagi powoli się kończy, więc trzeba go jeszcze wykorzystać. Ja najbardziej lubię te z wody, tradycyjnie podane z masełkiem i bułką tartą :)
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 95
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 743
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 95
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 743
Składniki
Szparagi umyć, obrać, odciąć twarde końcówki. Gotować w posolonej wodzie do miękkości ok.20 min.
Masełko rozpuścić, a następnie dodać bułkę tartą i dokładnie wymieszać.
Ugotowane szparagi wyciągną z wody, odcedzić i polać zasmażką. Uwaga!!! Nie wylewajcie wody, zrobicie z niej pyszną zupę. Przepis na moim profilu https://smaker.pl/przepis-szparagowa,117608,pelen-brzuszek.html
Smacznego :)