Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty w wykonaniu winegret idealny do naszych surówek i mięs grillowanych. Możesz go zrobic więcej i przechowywać w lodówce. Na więcej przepisów zapraszam na mój profil i kanal na Youtube Mangiare u Ewki
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Składniki
Czosnek zmiażdżyć w moździerzu i utrzeć z sola , przełożyć do miseczki dodać ocet i zamieszać łyżką lub trzepaczką ,aby sól się rozpuściła. Następnie stale mieszając wlewać oliwę. Doprawić do smaku pieprzem. Przepisy na inne winegret znajdziesz na moim profilu . Zapraszam też do mojej kuchni włoskiej na mój kanal na Youtube -Mangiare u Ewki