Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa surówka do obiadu z sezonowych warzyw
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 487
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 69
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 146
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 487
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 69
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 146
Składniki
Rzodkiewkę kroimy w talarki, pomidora w kostkę. Kukurydzę odsączamy z wody, sałaty rwiemy na mniejsze kawałki. Dodajemy olej lniany, przyprawy i wszystkie składniki ze sobą mieszamy.